Το όνειρο και το θαύμα
11 Οκτωβρίου 2017
Deathtrap
13 Οκτωβρίου 2017
Προβολή όλων

Κοντορεβυθούλης…ένα μusical για παιδιά

 
από 01/10
Ένα μουσικοχορευτικό υπερθέαμα θα ταξιδέψει τα παιδιά στον μαγικό κόσμο του θεάτρου μέσα από την πολυαγαπημένη ιστορία του Κοντορεβυθούλη η οποία είναι μια διασκευή των Κ. Κόνιαρη και Θ. Κατσαρού, βασισμένη στο ομώνυμο κλασικό παραμύθι (Le Petite Poucet) του Charles Perrault.


Το γνωστό σε όλους παραμύθι γίνεται musical για τους μικρούς μας φίλους! Η παράσταση μας ταξιδεύει στην Παραμυθοχώρα, όπου οι Δράκοι έχουν φυλακίσει την Ειρήνη. Εκεί θα συναντήσουν ένα πουλί που κάνει show, μία πονηρή αλεπού και δύο νεράιδες. Με τη βοήθεια όλων αυτών προσπαθούν να γλιτώσουν από τους κακούς δράκους και αναλαμβάνουν να ελευθερώσουν την Ειρήνη και να γυρίσουν στους γονείς τους.

Το έργο έχει εμπλουτιστεί με μηνύματα σύγχρονα και διαχρονικά και θίγονται θέματα όπως η ηθική, η ομαδικότητα, η φιλία και η αγάπη για την οικογένεια. Ακόμα, προσαρμοσμένη στην εποχή μας, παρουσιάζει τα θετικά αλλά και τα αρνητικά αποτελέσματα που μπορεί να έχει η τεχνολογία ανάλογα με τη χρήση της. Τέλος, ακολουθώντας τις αρχές του μιούζικαλ, κυριαρχούν η μουσική και ο χορός με διάφορα γνωστά μουσικά ακούσματα και πολλά είδη χορού. Η παράσταση καθ' όλη τη διάρκειά της είναι διαδραστική, δίνοντας στα παιδιά την ευκαιρία να συμμετέχουν, να παίρνουν πρωτοβουλίες, να ασκούν τη μνήμη τους αλλά και την κρίση τους προς το καλό και το κακό.
  • 15:00

Λύχνος τέχνης και πολιτισμού

Πληροφορίες: 211 0121686
 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

twelve − 1 =