Συνέντευξη με την Μελίνα Θεοχαρίδου
2 Μαΐου 2017
Πρεμιέρα της παράστασης “Ελιγμοί” στο θέατρο 104
4 Μαΐου 2017
Προβολή όλων

Έπαθλα τον Θεατρικών Κορφιάτικων βραβείων 2016-2017

Το Δ.Σ. και η επιτροπή της 36ης απονομής των Θεατρικών Κορφιάτικων Βραβείων, κοινοποιεί δημόσια τους καλλιτέχνες που θα τιμηθούν με τα ειδικά Έπαθλα τον Θεατρικών Κορφιάτικων βραβείων 2016-2017 που είναι και τα ορίστηκα . Η τελετή της απονομής θα πραγματοποιηθεί στο ιστορικό Θέατρο ‘’Σόφια Βέμπο’’ στις 30 Οκτώβριου 2017 την και ώρα 20.00΄ μ.μ. Οι καλλιτέχνες που τιμούνται φέτος με τα Τιμητικά και ειδικά έπαθλα αποδέχτηκαν την τιμητική διάκριση και θα παραστούν στην τελετή για να τα παραλάβουν . .

Τιμητικό’’ Νίκος Κούρκουλος’’: Απονέμεται στην ηθοποιό Μάρω Κοντού για την πρόσφορα της στο θέατρο, πέρσι το βραβείο απονεμήθηκε στην ηθοποιό Ζώη Λάσκαρη. .

Μάρω Κοντού

Τιμητικό ‘’ Ελένη Παπαδάκη’’: Απονέμεται στον ηθοποιό, Άγγελο Αντωνόπουλο για την πρόσφορα του στο θέατρο . 

Άγγελος Αντωνόπουλος

Ειδικό Έπαθλο Κατίνας Παξινού: Απονέμεται στην ηθοποιό Δέσποινα Μπεμπεδέλη για την ερμηνεία της στο έργο ¨Φιλιώ Χαϊδεμένου¨ πέρσι το έπαθλο δόθηκε στη νέα ηθοποιό, Δανάη Καλαχώρα. .

Ειδικό Έπαθλο Αλέξη Μινωτή: Απονέμεται στον σκηνοθέτη Κώστα Τσιάνο για την πρόσφορα του στο θέατρο πέρσι το βραβείο απονεμήθηκε στον σκηνοθετη, Γιαννη Κακλέα. .

Ειδικό Έπαθλο Ρένα Βλαχόπουλου: Απονέμεται στην ηθοποιό Βίκυ Σταυροπούλου για την προφορά της στο θέατρο πέρσι το βραβείο απονεμήθηκε στην ηθοποιό, Σμαράγδα Καρύδη.

Ειδικό Έπαθλο Άννα Καλούτα: Απονέμεται στην ηθοποιό Κωνσταντίνα Σαραντοπούλου για την ερμηνεία της στο έργο ‘’Βρώμικες ιστορίες’’ πέρσι το βραβείο απονεμήθηκε στην ηθοποιό, Αγορίτσα Οικονόμου

Δήλωση πρόεδρου Δημήτρη Μουζακίτη: ‘’ Έτσι απλά και με μεγάλο σεβασμό στους ανθρώπους του θεάτρου, αποφασίστηκε να τιμηθούν, άνθρωποι του θεάτρου, εργάτες της υποκριτικής τέχνης για την προσφορά τους, για το χτες και το σήμερα χωρίς φιλικές απόφασης η οικονομικά νταλαβέρια. Ευχαριστούμε αυτούς που μας στήριξαν και μας στηρίζουν και που μας άφησαν σαν κληρονομία το όνομα τους στα βραβεία μας αλλά και αυτούς που τα παραλαμβάνουν με αγάπη και συγκίνηση, Καλή Ανάσταση στην οικονομικά κρατουμένη Ελλάδα και καλές θεατρικές παράστασης για το θεατρόφιλο κοινό’’.