Κιμούλης- Ταβουλάρη ανιχνεύουν τα όρια της ηθικής
30 Αυγούστου 2017
“FAME The Musical” Δεύτερος και τελικός γύρος ακροάσεων
31 Αυγούστου 2017
Προβολή όλων

Γιώργος Χατζηπαύλου – Γιουρoπίαν Τουρ: 7 χώρες, 9 πόλεις, 10 παραστάσεις!

Εννιά μέρες (6- 14 Οκτωβρίου), 7 χώρες, 9 πόλεις, 10 παραστάσεις! Ο Γιώργος Χατζηπαύλου ξεκινά τη μεγαλύτερη Ευρωπαϊκή περιοδεία που έγινε ποτέ από Έλληνα stand up κωμικό.
Μετά τις sold out εμφανίσεις του σε Ελλάδα και Κύπρο, τη συμμετοχή στην Ταράτσα του Φοίβου Δεληβοριά και τη δημιουργία του πρώτου stand-up για παιδιά στην Ελλάδα, κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα (για την ακρίβεια τα επόμενα 11.612 χιλιόμετρα!), πραγματοποιώντας την πρώτη του Ευρωπαϊκή περιοδεία.

H συγκεκριμένη αποτελεί την μεγαλύτερη περιοδεία ελληνικού stand up comedian στην Ευρώπη, ενώ για πρώτη φορά Έλληνας κωμικός θα εμφανιστεί στο Όσλο, στη Ζυρίχη και στη Βιέννη.
Πείτε το στους ξενιτεμένους φίλους και συγγενείς, σε παλιούς συμφοιτητές και σε θερινές multi ethnic γνωριμίες! Αν πάλι πρόκειται να ταξιδέψετε εσείς, τότε βγάλτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε:

Παρασκευή 6 Οκτ – Βρυξέλλες, Clique Art
Σάββατο 7 Οκτ – Βερολίνο, Du Beast
Κυριακή 8 Οκτ – Μάντσεστερ, Gullivers
Δευτέρα 9 Οκτ – Βιέννη, Tunnel Live
Τρίτη 10 Οκτ – Αμστερντάμ, Comedy Café
Τετάρτη 11 Οκτ – Ζυρίχη, ComedyHaus
Πέμπτη 12 Οκτ – Λονδίνο, 229 The Venue
Παρασκευή 13 Οκτ – Εδιμβούργο, The Tron
Σάββατο 14 Οκτ – Όσλο, Cosmopolite

Το ταξίδι του μπορείτε να το δείτε οπτικοποιημένο εδώ

Μια παράσταση εφ’ όλης της ύλης
Ο Γιώργος βάζει στις αποσκευές του τα καλύτερα κείμενα από την τρέχουσα παράστασή του αλλά και κάποια από τα αγαπημένα του των τελευταίων 15 χρόνων που ασχολείται με το stand up comedy. Προσθέτει, ακόμη, ολόφρεσκο υλικό που θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά σ’ αυτή την ευρωπαϊκή περιοδεία!

Η περιοδεία του Γιώργου Χατζηπαύλου αποτελεί ένα ακόμα βήμα της ArgoNaught Comedy, που 2 χρόνια τώρα φέρνει το ελληνικό stand up στους Έλληνες του εξωτερικού. Μετά το Λονδίνο, το Μάντσεστερ, το Εδιμβούργο και το Άμστερνταμ προστίθενται 5 ακόμη ευρωπαϊκοί προορισμοί! Έτσι το ελληνικό stand up ταξιδεύει δίνοντας την ευκαιρία να ζήσουν την εμπειρία του από κοντά όσοι μέχρι σήμερα το απολάμβαναν μόνο διαδικτυακά!

Περισσότερες πληροφορίες και προπώληση εισιτηρίων μέσω του www.jasonkaldis.com και www.xatzi.gr