Σεμινάριο στον Κινητήρα από την Ιόλη Ανδρεάδη και τη Μελίνα Θεοχαρίδου
31 Ιανουαρίου 2017
Βρεθήκαμε στην παράσταση «Το κορίτσι του μόλου»
6 Φεβρουαρίου 2017
Προβολή όλων

Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΜΠΡΙΖΟΝ BREAK 3 ΝΑ ΣΕΞ ΥΠΝΗΣΩ ΠΕΘΕΡΑ;

Πρεμιέρα εχθές το βράδυ στο θέατρο Ελυζέ για την Θεατρική παράσταση “Μπρίζον break 3 να σεξ-υπνήσω πεθερά;”. Οι θεατρικές παραγωγές των εκδόσεων Όστρια παρουσίασαν με απόλυτη επιτυχία την νέα κωμωδία του Γιώργου Μακρή σε ένα θέατρο κατάμεστο από κόσμο ασφυκτικά γεμάτο. Ο Γιώργος Μακρής, η Ελένη Φιλίνη, ο Βασίλης Καμίτσης, ο Σπύρος Θεοδόσης, ο Κώστας Γόνης χάρισαν απλόχερα το γέλιο αλλά και την συγκίνηση με το θέατρο να τους καταχειροκροτεί. Πολύ σημαντική στιγμή ήταν εκείνη όπου στους δραματικούς ρόλους οι θεατές ταυτίστηκαν με τους ηθοποιούς και το χειροκρότημα δεν έλεγε να σταματήσει.

Η παράσταση σύμφωνα με την παραγωγή περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα και γνωρίζει τεράστια επιτυχία. Οι εκδόσεις Όστρια θα παρουσιάζουν την παράσταση κάθε Τετάρτη στις 6 και στις 9 το βράδυ στο θέατρο Ελυζέ.
Πρόκειται για μια σπαρταριστή κωμωδία, η οποία διαδραματίζεται μέσα σε μία φυλακή με συνεχείς ανατροπές. Οι τρόφιμοι κάτω από τον τρόμο και τον φόβο της διευθύντριας των φυλακών. Βάλλονται συνεχώς με κατηγορίες για τις οποίες ευθύνη φέρει ένα και μόνο άτομο, η πεθερά. Ποια είναι όμως η πεθερά; Και ποίος ο ρόλος της;
Οι φυλακισμένοι ονειρεύονται την ελευθερία τους και η απόπειρα απόδρασής τους θα τους φέρει αντιμέτωπους με την αλήθεια, μια αλήθεια διαφορετική για τον κάθε μένα τους.

Η ταυτότητα της παράστασης:
Κείμενα-σκηνοθεσία: Γιώργος Μακρής
Κουστούμια: Τούλα Μακρή
Χορογραφίες: Ελεάνα Γλύκα
Φωτογραφία: Μαρία Ναούμ
Φωτισμοί-Ήχος: Βασίλης Πρινιωτάκης / stage51
Ενορχήστρωση-μουσική-στούντιο: Άκης Μελής

Παίζουν: Γιώργος Μακρής, Ελένη Φιλίνη, Βασίλης Καμίτσης, Σπύρος Θεοδόσης, Γιώργος Μαύρας, Κώστας Γόνης
Το τραγούδι της παράστασης ερμηνεύει ο Μάκης Δάρειος.
«Μπρίζον break 3: Να σεξ-υπνήσω πεθερά;», Θέατρο Ελυζέ, Νυμφαίου 12, Άνω Ιλίσια, τηλ. 210 7771766, κάθε Τετάρτη στις 18:00 & στις 21:00 από την 1η  Φεβρουαρίου 2017