Η Αντιγόνη, σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη ξανά σε περιοδεία
16 Ιουνίου 2016
Λυρικό Τρίο Όπερα – Οπερέτα – Μιούζικαλ
17 Ιουνίου 2016
Προβολή όλων

IGORFESTIVAL 2016 27/6 – 3/7 Ένα διαφορετικό διαγωνιστικό Φεστιβάλ

Φέτος το IGOR έρχεται να δώσει μία νέα πρόκληση στους δημιουργούς του θεάτρου. Με έμπνευση τον Ρώσο συνθέτη Igor Stravinsky που είχε πει:
«Όσο περισσότερο περιορίζω το πεδίο της δραστηριότητάς μου κι όσο περισσότερα εμπόδια συσσωρεύω γύρω μου, τόσο μεγαλύτερη γίνεται η ελευθερία μου»,
οργανώνουμε για δεύτερη χρονιά το IGOR, ένα διαγωνιστικό Φεστιβάλ με έπαθλο 6 δωρεάν παραστάσεις στο ΜΠΙΠ.

Τα εμπόδια σήμερα για όσους ασχολούνται με το θέατρο είναι πολλά. Εμείς το βλέπουμε αλλιώς και βάζουμε «εμπόδια» στη δημιουργική διαδικασία με στόχο να την απελευθερώσουμε. Το 2015 οι δύο περιορισμοί του Φεστιβάλ ήταν μια Καταπακτή και ένα Φως.
Φέτος, τα δύο στοιχεία που οδηγούν τη δημιουργικότητα είναι δύο χαρακτήρες. Η φύση των χαρακτήρων είναι ανοιχτή και είναι στην επιλογή των συμμετεχόντων.
Στο Φεστιβάλ δεν υπάρχει προεπιλογή παραστάσεων, όλοι είναι ευπρόσδεκτοι, αφού ο στόχος μας είναι να ανοίξουμε μια συζήτηση μεταξύ νέων δημιουργών με κοινή αφορμή και έναυσμα.
Οι συμμετέχοντες στο Φεστιβάλ θα παρουσιάσουν τη δουλειά τους από 27 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου 2016 και οι νικητές θα κερδίσουν ως έπαθλο 6 παραστάσεις στο ΜΠΙΠ.

Θέατρο ΜΠΙΠ
Διεύθυνση:

Αγίου Μελετίου 25 και Κυκλάδων,
Κυψέλη 11361
Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: info@mpiptheater.gr
Τηλέφωνο: 213 03 44 074