Συνέντευξη με την ηθοποιό Δήμητρα Στάικου
18 Οκτωβρίου 2017
Το “Ξα μου” έρχεται στον Πειραιά
18 Οκτωβρίου 2017
Προβολή όλων

Ο ΜΑΓΟΣ ΕΛΟΧΙΜ για την στήριξη του σωματίου φιλόζωων Χαϊδαρίου.

Ο μάγος Ελοχίμ σε μια μοναδική παράσταση με απίθανα μαγικά κόλπα για τους μικρούς μας φίλους την Κυριακή 22 Οκτωβρίου στο Χαϊδάρι στην στέγη πολιτισμού (ΝΕΛΕ) Κολοκοτρώνη 36 στις 12.00 μμ. Η παράσταση θα γίνει με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του σωματείου φιλόζωων Χαϊδαρίου. Σας περιμένουμε να ζήσουμε μαγικές στιγμές και να στηρίξουμε τους τετράποδους φίλους μας.
Κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης 5 ευρώ.
Δείτε το τρέιλερ της παράστασης: www.youtube.com/watch?v=1YzonjcYDWg


“Μάγος Ελοχίμ the show”

Παιδική παράσταση

Κυριακή 22 Οκτωβρίου

Ώρα : 12.00

Στέγη Πολιτισμού ΝΕΛΕ

Κολοκοτρώνη 36 Χαϊδάρι

Με κουπόνι οικονομικής ενίσχυσης 5 ευρώ

Τηλ. Επικοινωνίας 6941627652

Προπώληση κουπονιών 5 ευρώ: Στο βιβλιοπωλείο φωτόμετρο (Καραΐσκάκη 107 Χαϊδάρι) και στην είσοδο της Στέγης Πολιτισμού ΝΕΛΕ πριν την παράσταση.

Λίγα λόγια για την παράσταση.

O ταλαντούχος κύριος Ελοχίμ επιστρέφει στα θεατρικά δρώμενα με ένα one man show που στόχο έχει να καθηλώσει το κοινό αυτή τη φορά για τα καλά. Ο εφευρετικός μάγος Ελοχίμ θα παρασύρει τους μικρούς του φίλους σε ένα ρεσιτάλ μαγείας με εντυπωσιακά κόλπα, χιούμορ και αστείρευτη φαντασία. Το διαδραστικό κομμάτι δεν θα λείπει από την παράσταση αφού τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά σε κάποια από τα μαγικά κόλπα. Με όπλα την δεξιοτεχνία του, τη θεατρικότητα του, αλλά και την ουσιαστική επικοινωνία που έχει αναπτύξει με το κοινό ο μάγος Eλοχίμ έχει σκοπό να ταξιδέψει το κοινό στον μαγικό κόσμο των ψευδαισθήσεων. Mια παράσταση φτιαγμένη με σεβασμό και αγάπη για τους μικρούς και μεγάλους φίλους που δεν παύει ούτε λεπτό να διεκδικεί το και το αδύνατο.