ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ
5 Δεκεμβρίου 2017
Βρεθήκαμε στην παράσταση «Προς Ελευσίνα»
6 Δεκεμβρίου 2017
Προβολή όλων

«Όλοι μαζί μπορούμε» ΔΕΙΠΝΟ ΗΛΙΘΙΩΝ Θέατρο Κάππα

Το «Όλοι μαζί μπορούμε» από το 2011 σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα τομέων όπως η κοινωνική πρόνοια, η υγεία, η εκπαίδευση και το περιβάλλον.
Μία απο αυτές τις δράσεις, η συγκέντρωση τροφίμων για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη.
Το πρόγραμμα «Όλοι μαζί μπορούμε» έχει βραβευτεί με τιμητική διάκριση από την ένωση «Μαζί για το παΐδι» για την υποστήριξη των σκοπών της ένωσης, από το AHEPA με τιμητική διάκριση για την κοινωνική δράση ενώ το 2013 απέσπασε το βραβείο «European CSR Award» στο πλαίσιο των «Ευρωπαϊκών Bραβείων Eταιρικής Kοινωνικής Eυθύνης».
Στόχος του «Όλοι μαζί μπορούμε» είναι να συνεχίσει την προσπάθεια για κοινωνική και περιβαλλοντική ανάπτυξη και να ενδυναμώσει το πνεύμα ομαδικότητας ώστε να συνεχίσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια.
Την Τετάρτη 13/12 Ο Θίασος του Θεάτρου Κάππα θα δώσει μιά έξτρα παράσταση γι αυτόν το σκοπό στις 21:30
Για να παρακολουθήσετε την παράσταση και να στηρίξετε την δράση αυτή,θα πρέπει να μπείτε στο www.oloimaziboroume.gr και να κρατήσετε την θέση σας καταθέτωντας το ελάχιστο αντίτιμο των 5 ευρώ.
Το συνολικό χρηματικό ποσό που θα μαζευτεί, μετατρέπεται σε τρόφιμα για να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας!


ΤΕΤΑΡΤΗ 13/12 ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 21:30


ΔΕΙΠΝΟ ΗΛΙΘΙΩΝ

ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ
ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΠΥΓΜΑΛΙΩΝ ΔΑΔΑΚΑΡΙΔΗΣ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΙΣΒΑΣ, ΑΝΝΑ ΜΕΝΕΝΑΚΟΥ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΠΑΝΟΣ, ΞΑΝΘΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ και ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Ο θίασος του θεάτρου Κάππα σας υπόσχεται πως
«ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ»