Βρεθήκαμε στην παράσταση “Δεν πληρώνομαι, δεν πληρώνω”
20 Μαρτίου 2017
Βρεθήκαμε στην παράσταση “Εκτός ύλης ή ο μονόλογος ενός καθ’ ομολογία παράλογου”
21 Μαρτίου 2017
Προβολή όλων

Συνέντευξη τύπου στο θέατρο Αλκμήνη

Στις 19/3/2017 διεξήχθη η συνέντευξη τύπου στο θέατρο Αλκμήνη, σε ένα ιδιαίτερο- εορταστικό κλίμα. Η συνάντηση των συντελεστών έγινε με αφορμή την παρουσίαση του ρεπερτορίου που αφορά τη σεζόν 2017-2018. Σύσσωμοι οι συντελεστές του θεάτρου μοιράστηκαν τη χαρά τους με τα μέσα ενημέρωσης αφού κάποιες θεατρικές παραγωγές σημείωσαν και συνεχίζουν να σημειώνουν επιτυχία και να δέχονται αναγνώριση από τον κόσμο.

Στο μικρόφωνο: ο Μανώλης Ιωνάς. Ηθοποιοί που τον πλαισιώνουν: Περικλής Λιανός, Άννα Ανδριανού, Γιάννης Βούρος, Μαρία Γεωργιάδου, Θανάσης Γιαννόπουλος

Την ομιλία άνοιξε ο Μανώλης Ιωνάς που συμμετέχει στους 12 ενόρκους. Συγκεκριμένα, δήλωσε ότι είναι ωραίο να γίνονται επιτυχίες και να στηρίζεται με ένθερμο τρόπο οτιδήποτε καλλιτεχνικό. Ελπίζει σε ένα εξίσου δυνατό πρόγραμμα και την επόμενη σεζόν. Έκλεισε τις δηλώσεις του απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους. Έδωσε ένα ευχαριστώ από καρδιάς διότι χωρίς τα μέσα ενημέρωσης δεν θα υπήρχε η ανάλογη στήριξη. Το λόγο πήρε η Ειρήνη Παπαδημάτου η οποία εκφώνησε ονομαστικά τις παραστάσεις που θα συνεχίσουν και μετά το Πάσχα. Τα έργα που συνεχίζουν είναι: Μετά τη Βάρκιζα, Το πράσινο μου το φουστανάκι, Τα πέντε στοιχεία του Τάκη Μπουρμά, Νεφελόπετρα, Εξομολόγηση, Ημερολόγιο επιστροφής, Χορευτικό ρέζους θετικό, Υπηρέτης δύο αφεντάδων, Η αρχή χωρίς το τέλος, Ελλαδογραφία, Δεν τη γνώρισα ποτέ.

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Θανάσης Κουρλαμπάς

Τη θεατρική σεζόν 2018 θα παίξουν οι παραστάσεις: 12 ένορκοι, Η νοσταλγός, Το δηλητήριο, Οιδίποδας, Άλκηστις, Το σπίτι των Σταρκ, Προμηθέας Δεσμώτης, Μια φωνή, Μπουφάν της Χάρλευ, Πώς να απαγάγετε έναν τραπεζίτη, Δεν είναι αυτός που γερνάει μαζί μου.