Βρεθήκαμε στην παράσταση «Η ντουλάπα της οργής »
12 Δεκεμβρίου 2017
Ακρόαση για παιδική παράσταση
12 Δεκεμβρίου 2017
Προβολή όλων

Συνέντευξη Τύπου για την παράσταση “Στέλιος Καζαντζίδης: Η ζωή του όλη”

Στις 11/12/2017, το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού μας υποδέχτηκε θερμά στη συνέντευξη τύπου που αφορά την παράσταση: «Στέλιος Καζαντζίδης: Η ζωή του όλη».

Το Τρίτο Κουδούνι έδωσε σταθερά το παρόν και καταθέτει με τρόπο άμεσο, τα ειπωθέντα.

Η Μιμή Ντενίση άνοιξε την ομιλία λέγοντας ότι πιστεύει πως αυτή η δουλειά θα αρέσει στον κόσμο. Το έργο: «Η ζωή του όλη» είναι θεατρικό και πολύ δυνατό. Αναφέρθηκε στον Στέλιο Καζαντζίδη ως φαινόμενο φωνής, ήθους και ψυχής. Συγκεκριμένα, την εντυπωσίασε η ζωή και ο χαρακτήρας του. Ευχαρίστησε τόσο τους εξαιρετικούς ηθοποιούς που παίζουν με την ψυχή τους, όσο και την οικογένεια του Στέλιου που στήριξε αυτή την παράσταση.

Ακολούθησε η Βάσω Καζαντζίδη όπου δήλωσε: (…) Ήταν χρέος να γίνει η ζωή του θεατρικό έργο. Ο Ηλίας Μελέτης θα ενσαρκώσει το μεγάλο αυτό λαϊκό ερμηνευτή. Νιώθει ευγνώμων που θα προσπαθήσει να ερμηνεύσει τον Στέλιο Καζαντζίδη. Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου ανέφερε ότι της αρέσουν οι ωραίες συνεργασίες διότι είναι πιο πάνω από τα έργα και τα λεφτά. Νιώθει ότι όλοι μαζί οι συνεργάτες έχουν γίνει σαν μια αγκαλιά. Ο Αντώνης Λουδάρος θα υποδυθεί ένα φανταστικό πρόσωπο, το Γιορδάνη. Είπε χαρακτηριστικά, ότι τους μύθους τους κρατάμε για πάντα στην καρδιά μας.

Ο Δημήτρης Σταρόβας είπε ότι ο Καζαντζίδης είναι ξεχωριστός για αυτόν διότι μεγάλωσε με αυτά τα ακούσματα. Η Νίκη Παλληκαράκη αναφερόμενη προς τη Μιμή Ντενίση: (…) Η Μιμή Ντενίση είναι φύλακας άγγελος μου αυτή την περίοδο. Η Νεφέλη Ορφανού είναι ευχαριστημένη που συμμετέχει στην παράσταση. Τόνισε ότι το έργο είναι γραμμένο με οικονομία, φαντασία και αισθαντικότητα. Την ομιλία έκλεισε ο Σταύρος Νικολαίδης, ο οποίος δηλώνει χαρούμενος που επιστρέφει στο θέατρο του Ελληνικού Κόσμου. Θα ενσαρκώσει το ρόλο του Μανώλη Χιώτη στην παράσταση και εύχεται να έχουν όλοι μια υπέροχη χρονιά.
Ταυτότητα παράστασης

ΚΕΙΜΕΝΟ: Μιμή Ντενίση, Κωνσταντίνα Γιαχαλή
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μιμή Ντενίση
ΣΚΗΝΙΚΑ - ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ: Γιώργος Πάτσας
ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΣ- ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ: Τότα Πρίτσα
ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ & ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: Μιμή Ντενίση
ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΥ: Μελίνα Μάσχα
ΧΟΡΟΓΡΑΦΙΕΣ-ΚΙΝΗΣΙΟΛΟΓΙΑ: Μάρω Μαρμαρινού
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Ιωάννα Τζετζούμη
ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ Α΄: Νατάσσα Μπαρμπουνάκη
ΒΟΗΘΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ Β΄: Μαριλένα Κάραλη
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ: Γεωργία Δεμέστιχα

Πρωταγωνιστούν:
Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Μελέτης Ηλίας, Δημήτρης Σταρόβας, Νίκη Παλληκαράκη, Σταύρος Νικολαΐδης, Σπύρος Μεριανός, Κώστας Βελέντζας, Αναστασία Σκοπελίτη, Μαριλένα Δήμα, Χρήστος Βελιάνο. Μαζί τους η Νεφέλη Ορφανού & ο Μιχάλης Μητρούσης
«Γιορδάνης» ο Αντώνης Λουδάρος

Παίζουν (με αλφαβητική σειρά):
Ελένη Ζιάνα, Εβελίνα Κυπραίου, Δήμητρα Μιχαηλίδου, Άγγελος Μπέσσας, Ηλίας Νομικός, Νίκος Πολοζιάνης, Έφη Σταυροπούλου, Γιώργος Τάτσης