Συνέντευξη με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Πέρη Μιχαηλίδη
24 Ιουλίου 2017
Βρεθήκαμε στην παράσταση “Κύκλωπας”
25 Ιουλίου 2017
Προβολή όλων

ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΟ ΤΣΑΙ ΣΤΗ ΣΑΧΑΡΑ

Το ΄΄ Τσάι στη Σαχάρα ΄΄ , λειτουργεί από τον Σεπτέμβριο 2017,
θεατρικό εργαστήρι για ενήλικες.


Γενικές πληροφορίες μαθημάτων και συμμετοχής
Το θεατρικό εργαστήρι για ενήλικες, απευθύνεται σε κάθε ενήλικα ενδιαφερόμενο. Δεν απαιτείται πρότερη ενασχόληση με τη θέατρο. Για την εγγραφή στο θεατρικό εργαστήρι και την παρακολούθηση των μαθημάτων, δεν απαιτούνται εξετάσεις και δεν υποβάλλονται οι σπουδαστές σε καμία οντισιόν.

Ημέρες και ώρες των μαθημάτων
Τα μαθήματα γίνονται 2 φορές την εβδομάδα , ημέρες Πέμπτη ( ή Τετάρτη ) και Σάββατο και περιλαμβάνουν συνολικά 6 ώρες υποκριτικής ( δύο διδάσκοντες ) και 2 ώρες μουσικής. Η ημέρες και οι ώρες των μαθημάτων δύνανται να αλλάξουν βάσει του προγράμματος των σπουδαστών εκάστου τμήματος.

Χώρος που γίνονται τα μαθήματα
Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στον χώρο της θεατρικής Σκηνής '' Τσάι στη Σαχάρα '' ( Λαοδικείας 18 - Ιλίσια, 3 λεπτά απ το μετρό Μεγάρου Μουσικής ). Το κάθε τμήμα απαρτίζεται απο group 10 - 15 σπουδαστών


Διδακτέα ύλη
Τα έργα που διδάσκονται στο θεατρικό εργαστήρι για ενήλικες αντλούνται από το αρχαίο Ελληνικό θέατρο, το κλασσικό Ευρωπαϊκό και το μοντέρνο (Ελληνικό και ξένο).

Διάρκεια φοίτησης
Η φοίτηση στο θεατρικό εργαστήρι για ενήλικες ολοκληρώνεται σε 2 έτη, λαμβανομένου υπόψιν πως το διάστημα αυτό αρκεί, ώστε να πάρουν επαρκείς γνώσεις θεάτρου. Τα μαθήματα ξεκινάνε την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου και ολοκληρώνονται την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, οπότε και ακολουθούν οι εξετάσεις - παράσταση.Εγγραφή: 0 €
Δίδακτρα: 100 €/μήνα


Θεατρική παράσταση
Στο τέλος κάθε έτους, παρουσιάζεται παράσταση της δουλειάς των σπουδαστών, στο χώρο του θεάτρου.

ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΕΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ
Εύα Αλεξανδρη ( υποκριτική - κίνηση )
Γιώργης Κοντοπόδης ( υποκριτική )
Ελένη Μπελιμπασάκη ( μουσική - τραγούδι )

Στα πλαίσια της φοίτησης, πραγματοποιούνται εξετάσεις ( ανα πεντάμηνο ), κατά τις οποίες οι σπουδαστές λαμβάνουν αντίστοιχη βαθμολογία - ενδεικτική της προόδου τους - και στο τέλος της φοίτησης παραλαμβάνουν βεβαίωση παρακολούθησης διετούς εργαστηρίου.
Στην διάρκεια του έτους , θα πραγματοποιούνται εξτρά σεμινάρια ενδυματολογίας, υποκριτικής, μακιγιάζ απο συνεργάτες του θεάτρου, σε ημέρες και ώρες που θα ανακοινωθούν στην πορεία της χρονιάς.

https://www.facebook.com/theatrikoergastiri2017/

Υπεύθυνος σπουδών
Γιώργης Κοντοπόδης

Για οποιαδήποτε πληροφορία – διευκρίνιση μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του χώρου 2110120936 ή να επικοινωνείτε μέσω email
( tsai2012saxara@gmail.com )