Η Παρέλαση, της Λούλας Αναγνωστάκη από την ομάδα Χρώμα σε Αθήνα και Πάτρα
18 Ιουνίου 2016
Αφιέρωμα στην Άννα Συνοδινού στο Φεστιβάλ Στη σκιά των βράχων 2016
18 Ιουνίου 2016
Προβολή όλων

Θέατρο Πορεία: Νέες Παραστάσεις 2016-2017

Τη χρονιά που πέρασε, και σε τόσο δύσκολους καιρούς, το θέατρό μας κατάφερε με συνέπεια και καλλιτεχνική προσήλωση να συγκεντρώσει πάνω από 40.000 θεατές , αγγίζοντας πληρότητα 110% στις παραστάσεις μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ξεχωριστά τον καθέναν από εσάς, που μας τιμάτε με την αδιάλειπτη παρουσία και το χειροκρότημά σας.

Έχουμε τη χαρά να σας ανακοινώσουμε το πρόγραμμα της θεατρικής περιόδου 2016 – 2017 το οποίο περιλαμβάνει επαναλήψεις των επιτυχημένων παραγωγών της φετινής χρονιάς, αλλά και μια πολυαναμενόμενη νέα άφιξη!

Η Μεγάλη Χίμαιρα
του Μ. Καραγάτση

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τάρλοου

Η βραβευμένη παράσταση που μέτρησε 250 παραστάσεις και 60.000 θεατές, τα τελευταία δύο χρόνια, επανέρχεται για 3η συνεχόμενη χρονιά στο Θέατρο Πορεία. Όσοι δεν προλάβατε να παρακολουθήσετε την παράσταση μπορείτε να αγοράσετε online τα εισιτήριά σας. Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει!

Οι Τρεις Αδερφές
του Άντον Τσέχωφ

Σκηνοθεσία – Δραματουργία: Δημήτρης Τάρλοου

Το τσεχωφικό έργο σε σκηνοθεσία Δ. Τάρλοου συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία στο θέατρό μας και την επόμενη σεζόν. Με 15.000 θεατές το πρώτο τρίμηνο και πληθώρα θετικών κριτικών, η παράσταση θα επανέλθει στη σκηνή του Πορεία, από τις 26 Οκτωβρίου. Η προπώληση θα ξεκινήσει στις 14 Σεπτεμβρίου με μειωμένη τιμή εισιτηρίου. Το κάστ αποτελείται από 15 ηθοποιούς που δίνουν προσωπικά ρεσιτάλ ερμηνείας επί σκηνής, ενώ τους τρεις πρωταγωνιστικούς ρόλους ενσαρκώνουν οι βραβευμένες Αλεξάνδρα Αϊδίνη, Ιωάννα Παππά και Λένα Παπαληγούρα .

Οι Τρεισευτυχισμένοι
του Eugene Labiche

Σκηνοθεσία: Γιάννης Χουβαρδάς

Έξι χρόνια μετά την Υπόθεση της Οδού Λουρσίν, το θέατρο ΠΟΡΕΙΑ επιστρέφει στον Eugène Labiche (1815-1888), τον πιο επιτυχημένο και πλέον πρωτότυπο Γάλλο κωμωδιογράφο του 19 ου αι., με την παράσταση «Οι Τρεισευτυχισμένοι» (Le plus heureux de Trois, 1870) σε σκηνοθεσία Γ. Χουβαρδά. Ο Labiche έγραψε το έργο αυτό ως αντίδραση –όπως λέγεται– στον ισχυρισμό ενός κριτικού ότι «η μοιχεία δεν θα μπορέσει ποτέ να προκαλέσει γέλιο».