Έρχεται ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα από τον Δημήτρη Λιγνάδη
19 Σεπτεμβρίου 2016
Μενάνδρου «Επιτρέποντες» από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου, Άλσος Νέας Σμύρνης
20 Σεπτεμβρίου 2016
Προβολή όλων

Το νέο έργο του Παύλου Κουρτίδη… πόλος έλξης για χορευτές και χορεύτριες

Μετά το τελευταίο του έργο, «ΛΑΒΥΡΙΝΘΟΣ», που παρουσιάστηκε στο Θέατρο Παλλάς, ο Παύλος Κουρτίδης ετοιμάζει τη νέα του δουλειά.
Με αφορμή αυτό, όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, θα πραγματοποιηθούν μία σειρά από εργαστήρια με στόχο την εκμάθηση της κινησιολογίας και των χορογραφικών μοτίβων που αντιπροσωπεύουν τον ίδιο και την ομάδα του τα τελευταία χρόνια.
Η ανταπόκριση των χορευτών είναι ήδη πολύ μεγάλη και είναι αδύνατον να δεχθούμε επιπλέον συμμετοχές για το εργαστήρι της Δευτέρας, όπως αρχικά είχε οριστεί, οπότε δημιουργείται ένα ακόμα, που θα πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή.
Οι χορευτές που μπορούν να είναι διαθέσιμοι τις Παρασκευές Οκτωβρίου και Νοεμβρίου παρακαλούμε να αποστείλουν το βιογραφικό τους με δύο πρόσφατες φωτογραφίες έως και 30 Σεπτεμβρίου 2016 στα παρακάτω e-mail:
Θέατρο ΠΚ: info@pktheater.gr & Σοφία Καραγιάννη: sofiakarayianni@gmail.com

Μετά την αποστολή των βιογραφικών θα ακολουθήσει απαντητικό e-mail.
Αυτό θα πραγματοποιηθεί σε όσους έχουν επιλεχθεί να παραβρεθούν στα εργαστήρια.

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε χορευτές με εμπειρία που νιώθουν ότι μπορούν να γίνουν μέλη στη νέα παράσταση, που τους διακρίνει ο επαγγελματισμός και επιθυμούν την ουσιαστική ένταξή τους σε μια παραγωγή με απαιτήσεις.
Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί και η ακρόαση για το νέο έργο που θα ανέβει το 2017.