Βρεθήκαμε στην παράσταση «Η Αλίκη στη χώρα των γευμάτων»
30 Νοεμβρίου 2017
“BU21” στο θέατρο 104.. Συνέντευξη με τον ηθοποιό Ευθύμη Γεωργόπουλο
1 Δεκεμβρίου 2017
Προβολή όλων

Τρεις προτάσεις για τις μέρες των Χριστουγέννων από τον Ηλία Καρελλά

Τα φετινά Χριστούγεννα, ο δραστήριος σκιοπαίκτης - σκηνοθέτης Ηλίας Καρελλάς, με άκρως δημιουργική και εορταστική διάθεση, προσκαλεί παλιούς και νέους φίλους του σε τρεις παραγωγές για όλη την οικογένεια.

Από 16 έως 30 Δεκεμβρίου και για πέμπτη συνεχή χρονιά παρουσιάζει στο Μέγαρο Μουσικής μια ολοκαίνουργια διαστημική περιπέτεια σκιών γεμάτη χιούμορ και μουσική με τίτλο «Τα Χριστούγεννα του Καραγκιόζη στο φεγγάρι». Μουσικοί συνοδοιπόροι του: ο άνθρωπος- ορχήστρα, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, ο Θάνος Κοσμίδης από τους Burger Project και η γυναικεία ορχήστρα “Smyrna”.

Στις 22 και 23 Δεκεμβρίου στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών σε συνεργασία με το Ελληνικό Σχέδιο και την καλλιτεχνική επιμέλεια του Δημήτρη Παπαδημητρίου, με αφηγητή τον Μανώλη Μαυροματάκη, σε σκηνοθεσία-σκηνογραφία του Ηλία Καρελλά, θα παρουσιαστεί η συναυλία-παράσταση «Να τα πούμε;».

Στο σταθερό πλέον παιδικό του στέκι, το θέατρο Κάππα (Κυψέλης 2) το «Αγόρι με τη βαλίτσα» μετρά ήδη δύο μήνες επιτυχίας. Έτσι, τον Δεκέμβριο, εκτός από τις Κυριακές στις 11.30 το πρωί, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει το έργο του δημοφιλέστερου συγγραφέα για παιδιά και εφήβους Μάικ Κένι στην υπέροχη μετάφραση-διασκευή της Ξένιας Καλογεροπούλου τη δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων (Τρίτη 26 Δεκεμβρίου) στις 11.30 το πρωί.