Θωμάς Κινδύνης: Καλό είναι να είσαι αναγνωρίσιμος αν θες να περάσεις τα μηνύματα σου.
25 Ιανουαρίου 2017
Η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Βλέπε & Φεύγα”
25 Ιανουαρίου 2017
Προβολή όλων

Βρεθήκαμε στην παράσταση “Ταξίδι στο κέντρο της γης”


Γράφει ο Γιώργος Γερανάκης

Το αγαπημένο σε όλους μας παραμύθι του Ιουλίου Βερν παίρνει σάρκα και οστά από την θεατρική ομάδα «Νεάπολις». Το μαγικό αυτό ταξίδι, που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε, έχει σκοπό να διδάξει τα παιδιά με τις περιπέτειες των ηρώων και να τους μάθει τι είναι πραγματικά πολύτιμο στην ζωή. Αυτό θα το μάθουν μέσα από το ταξίδι που θα κάνουν οι τρεις ήρωες στο κέντρο της γης και μέσα από τους τεράστιους κινδύνους που θα συναντήσουν στον δρόμο τους.
Τα παιδιά συμμετέχουν αρκετά στην δράση του έργου με σκοπό να βοηθήσουν τους τρεις μας φίλους στην διεκπεραίωση του ταξιδιού τους. Μέσα από το διαδραστικό αυτό παιχνίδι μεταξύ των παιδιών και των ηθοποιών , την δράση και τα τραγούδια τα παιδιά διασκεδάζουν, βοηθάνε και μαθαίνουν ότι τα πιο πολύτιμα πράγματα στην ζωή δεν είναι οι θησαυροί και τα διαμάντια αλλά ότι τα πολύτιμα πράγματα που έχουμε είναι δίπλα μας αλλά δεν τα βλέπουμε γιατί μπορεί να τα έχουμε σε αφθονία.

Το ταξίδι στο κέντρο τη γης γίνεται πραγματικότητα μπροστά στα μάτια των μικρών θεατών από τον Αλέξανδρο Κομπογιώργα την Νεφέλη Κουλούρη και τον Άγγελο Χατζά, είναι πολύ ευχάριστο για τους μικρούς μας φίλους καθώς και οι τρεις τους προσπαθούν να φτιάξουν ένα ευχάριστο κλίμα με τα παιδιά από την ώρα που μπαίνουν στην σκηνή, όμως δεν διασκεδάζουν μόνο τα παιδιά μέσα από αυτό το παραμύθι αλλά και οι γονείς το παρακολουθούν ευχάριστα και πιστεύω ότι μέσα από αυτό μπορούν να ξαναγίνουν παιδιά. Άλλωστε ποιος δεν διασκέδασε πότε του με τα παραμύθια του Ιουλίου Βερν;