Βρεθήκαμε στην παράσταση «Ο άντρας με την πουά γραβάτα»
1 Νοεμβρίου 2017
Συνέντευξη με τον ηθοποιό Αντώνη Καλομοιράκη
2 Νοεμβρίου 2017
Προβολή όλων

Υπέρλαμπρη πρεμιέρα για την μοναδική «Μαντάμ Σουσού»

Υπέρλαμπρη πρεμιέρα για την μοναδική «Μαντάμ Σουσού» στο θέατρο Παλλάς. Πλήθος κόσμου από τον πολιτικό, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο, έδωσαν το παρόν για να παρακολουθήσουν την παράσταση της χρονιάς.

Η Μαντάμ Σουσού του Δημήτρη Ψαθά, ξεκίνησε σαν ευθυμογράφημα στο περιοδικό Οικογενειακός Θησαυρός το 1939, έγινε βιβλίο, νούμερο επιθεωρήσεων, θεατρικό έργο, κινηματογραφική ταινία, εκπομπή στο ραδιόφωνο και δυο φορές τηλεοπτικό σήριαλ, πάντα με τεράστια επιτυχία.
Η ιστορία της εγωπαθούς Σουσού είναι γνωστή σε όλους. Ονειροπαρμένη και αμόρφωτη, ονειρεύεται μια αριστοκρατική ζωή μακριά από τον λασπωμένο και φτωχό Βύθουλα. Η ζωή της δίνει την ευκαιρία να μπει στα αριστοκρατικά σαλόνια, που τόσο θαύμαζε, με σπαρταριστά αποτελέσματα.
Πρόκειται για μια παράσταση υπερπαραγωγή που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις αντίστοιχες ξένες. Φαντασμαγορικά κοστούμια και σκηνικά, ζωντανή μουσική, συνθέτουν μια από τις καλύτερες παραστάσεις της χρονιάς.

Η Δήμητρα Παπαδοπούλου εξαιρετική στον ομώνυμο ρόλο, κατάφερε να κρατήσει το ενδιαφέρον του κοινού και στα 160 λεπτά της παράστασης. Ξεκαρδιστική και ταυτόχρονα βαθιά ανθρώπινη και συγκινητική. Ο Κώστας Κόκλας στο ρόλο του αγαθού Παναγιωτάκη ξεχώρισε. Ο Άλκης Κούρκουλος ιδανικός για τον ρόλο του προικοθήρα Μηνά Καντακουζηνού. Επιπροσθέτως, η Χριστίνα Μαξούρη μας ταξίδεψε με την απίθανη φωνή της και την μοναδική ερμηνεία της.
Ο Γιάννης Κακλέας προσεγγίζει το έργο με απόλυτο σεβασμό και συνθέτει μια παράσταση με γρήγορους ρυθμούς, που παρά την μεγάλη της διάρκεια, δεν κουράζει σε καμία περίπτωση.

Μετά από τόσα χρόνια, η Μαντάμ Σουσού είναι εδώ, πιο διαχρονική από ποτέ, πιο πεισματάρα από ποτέ, πιο αποφασισμένη να μας χαρίσει μια πολύ ωραία θεατρική εμπειρία!