Κριτική της παράστασης “Παρίας”
2 Ιουνίου 2016
Πρόσφυγες και ΜΚΟ στο Mixer Festival στο Βελιγράδι
3 Ιουνίου 2016
Προβολή όλων

Έναρξη του Φεστιβάλ Αθηνών 2016

Το φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου ξεκινά σε λίγες ημέρες…
Το Ηρώδειο παραδοσιακά αρχίζει με την Εθνική Λυρική Σκηνή που θα παρουσιάσει στις 10 Ιουνίου την Αίντα του Τζιουζέππε Βέρντι, ενώ λίγες μέρες μετά ακολουθεί η Πειραιώς 260 με μια μεγάλη μουσική γιορτή στην οποία συμμετέχουν οι Χειμερινοί Κολυμβητές, η Mπάντα της Φλώρινας, η Ματούλα Ζαμάνη και ο Dj Palov. Μετά το τέλος των συναυλιών -ελπίζουμε- η βραδιά να εξελιχθεί σε ένα μεγάλο πάρτυ για όλες και όλους. Ακολουθούν πολλές κι ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις τις οποίες θα δείτε αναλυτικά στο αναβαθμισμένο μας site www.greekfestival.gr.

Για να ενισχύσουμε τη φεστιβαλική σας διάθεση, σας κοινοποιούμε το φετινό μας σποτ τo οποίο φτιάχτηκε με πολύ κέφι από τον Μιχάλη Κωνσταντάντο (σκηνοθεσία) και τον Γιώργο Καραγιώργο (Graphic animation) ενώ επενδύθηκε μουσικά από τον Μιχάλη Δέλτα (τίτλος κομματιού Viewmaster) τον οποίο θα μπορέσετε να απολαύσετε live και σε μια συναυλία στον Κήπο της Πειραιώς 260 στις 2 Ιουλίου.

Μπορείτε να δείτε το τρέιλερ στο επίσημο κανάλι του Ελληνικού Φεστιβάλ στο YouTube στο https://www.youtube.com/watch?v=No65c_rh6Nw

H προπώληση έχει αρχίσει και το κοινό μπορεί να προμηθευτεί τα εισιτήριά του ή ηλεκτρονικά (στο site μας) ή τηλεφωνικά (210 3272000) ή στα ταμεία του Φεστιβάλ Αθηνών (Πανεπιστημίου 39).