Φεστιβάλ Αθηνών, live streaming Συζητήσεων
19 Ιουνίου 2016
«Ο ΚΟΥΡΕΑΣ ΤΗΣ ΣΕΒΙΛΛΗΣ» σε κείμενο – σκηνοθεσία Κάρμεν Ρουγγέρη σε καλοκαιρινή περιοδεία στις γειτονιές της Ελλάδας
20 Ιουνίου 2016
Προβολή όλων

Καλοκαίρι με τη «Λίμνη των κύκνων»

Από φεστιβάλ σε φεστιβάλ θα «πετάξουν» οι κύκνοι του Russian Ballet Theater αυτό το καλοκαίρι. Δείτε τους σταθμούς του διάσημου μπαλέτου με την «Λίμνη των Κύκνων» στην Αττική και κλείστε θέση.

Μετά από τις sold out παραστάσεις στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, το διάσημο μπαλέτο, επιστρέφει για να περιοδεύσει σε όλη τη χώρα με την εκθαμβωτικά γοητευτική «Λίμνη των Κύκνων». Η ιστορία που ξετυλίγεται κάτω από τις νότες του Τσαϊκόφσκι είναι πανίσχυρη και σύμφωνα με τον πατριάρχη των ρωσικών μπαλέτων Φιόντορ Λοπούκοφ συνδέεται άμεσα με τη ρωσική ψυχή. Το Russian Ballet Theater από την ίδρυσή του, το 2000, διαπρέπει παγκοσμίως με τη συγκεκριμένη παράσταση. Στο θίασο χορεύουν αριστούχοι απόφοιτοι των καλύτερων σχολών χορού της Ρωσίας, της Μόσχας, της Αγίας Πετρούπολης, του Περμ, του Νοβοσιμπίρσκ, του Καζάν και της Ουφά.

Στην Αττική θα δούμε τη «Λίμνη των Κύκνων» στις 26 & 27 Ιουνίου στο Κηποθέατρο Παπάγου, στις 28 Ιουνίου στο Θέατρο Πέτρας, στις 29 Ιουνίου στο Κατράκειο Δημοτικό Θέατρο Νίκαιας, στις 30 Ιουνίου στο Αμαλίειο Θέατρο Αμαρουσίου, στις 3 Ιουλίου στο Δημοτικό Θέατρο Άλσους Ηλιούπολης, Παρασκευή 22 Ιουλίου στο Θέατρο “Αλίκη Βουγιουκλάκη” Βριλησσίων, τη Δευτέρα 25 Ιουλίου στο Πολιτιστικό και Αθλητικό Πάρκο Νέας Μάκρης, την Τρίτη 26 Ιουλίου Θερινό Σινεμά “Άλεξ” Πόρτο Ράφτη και στις 27 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων Βύρωνα.

Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr, artinfo.gr και στα Καταστήματα Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ianos, Media Markt.