«Ο Γιάννης μπήκε στο χορό…!» από την ομάδα Cubania Dancehouse
30 Ιουνίου 2016
Όρνιθες, του Αριστοφάνη στο Αρχαίο Θέατρο Επιδαύρου
30 Ιουνίου 2016
Προβολή όλων

Monaksxá (a lonely planet)

Μία παράσταση βασισμένη σε προσωπικές μαρτυρίες, ιστορικά γεγονότα και κείμενα της παγκόσμιας λογοτεχνίας

30 Ιουνίου – 01 Ιουλίου 2016

Η Ειρήνη Φαναριώτη και η θεατρική ομάδα «Terre de Semis» συμμετέχουν στο Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου με την παράσταση Monaksxá (a lonely planet), η οποία παρουσιάζεται την Πέμπτη 30 Ιουνίου και την Παρασκευή 1 Ιουλίου, στην Πειραιώς 260.

Τι είναι μοναξιά; Τι σημαίνει για τον καθένα; Είναι ως έννοια σύμφυτη με τον άνθρωπο; Ποιες εκφάνσεις της παρατηρούμε γύρω μας καθημερινά και ποιες κρύβονται πίσω από επιλογές, δράσεις και σύγχρονες συμπεριφορές;

Τέτοιου είδους ερωτήματα, συζητήσεις, έρευνες, προσωπικές μαρτυρίες και ιστορικά γεγονότα, αλλά και αποσπάσματα από κείμενα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, αποτελούν το αντικείμενο της νέας παράστασης από την ομάδα Terre de Semis, που χρησιμοποιεί ως μέσο την αφήγηση και τις τεχνικές της.

Τιμές εισιτηρίων

Κανονικό: 15€
Φοιτητικό-Άνεργοι- A.μεΑ.: 5€
Πληροφορίες εισιτηρίων

Διευθύνσεις και ώρες λειτουργίας των εκδοτηρίων:
• Κεντρικά
Πανεπιστημίου 39 (εντός στοάς Πεσμαζόγλου)
Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή: 9:00 – 17:00, Σάββατο: 9:00 – 15:00

• Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Πεζόδρομος Διονυσίου Αρεοπαγίτου, Μακρυγιάννη
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινά: 9:00 – 14:00 και 18:00 – 21:00

• Λοιποί χώροι
Εκδοτήρια εισιτηρίων λειτουργούν σε όλους τους χώρους των εκδηλώσεων και ανοίγουν δύο ώρες πριν την ώρα έναρξης των παραστάσεων. Εξυπηρετούν μόνο την παράσταση της ημέρας

Άλλα σημεία πώλησης:
• Καταστήματα Public
• Reload Stores
• Eυριπίδης

Παραλαβή εισιτηρίων:
• Από τα Εκδοτήρια του Φεστιβάλ (Δευτέρα – Παρασκευή: 9:00-17:00, Σάββατο: 09:00-15:00
• Από τους χώρους των εκδηλώσεων (τα ταμεία ανοίγουν δύο ώρες πριν από την έναρξη της εκάστοτε παράστασης. Κατά την πρώτη ώρα διαθέτουν εισιτήρια για όλες τις παραστάσεις, ενώ τη δεύτερη εξυπηρετούν μόνο τους θεατές της παράστασης της ημέρας)
• Με courier (χρέωση € 3,5 ανά αποστολή – Διαθέσιμο μόνο για Ελλάδα).

Εισιτήρια μειωμένης τιμής:

Φοιτητικό εισιτήριο
Ισχύει για παιδιά και νέους από 6 έως 18 ετών, φοιτητές, πολύτεκνους, στρατιώτες, άτομα άνω των 65 ετών, σκηνοθέτες, χορογράφους, ηθοποιούς, χορευτές, θεατρολόγους και μόνο κατόπιν επίδειξης της αντίστοιχης ταυτότητας.

– Η είσοδος απαγορεύεται σε παιδιά κάτω των 6 ετών.

Εισιτήριο των 5 ευρώ
Ισχύουν για άτομα με 67% και άνω αναπηρία, καθώς και για ένα συνοδό, σε προβλεπόμενες θέσεις και μόνο κατόπιν επίδειξης σχετικής βεβαίωσης.

Ισχύουν για ανέργους σε περιορισμένο αριθμό θέσεων ανά εκδήλωση και μόνο κατόπιν επίδειξης της ενημερωμένης κάρτας ΟΑΕΔ ή υπηρεσιακής βεβαίωσης. Δυνατότητα αγοράς μόνο από τα κεντρικά Εκδοτήρια έως και μία ημέρα πριν από την έναρξη της παράστασης.

Ομαδικές Αγορές
•Για μία αγορά περισσότερων των 10 εισιτηρίων κανονικής τιμής ισχύει έκπτωση 10%.
• Για ομαδικές αγορές (21 και πλέον εισιτηρίων κανονικής τιμής) ισχύει έκπτωση 20% επί του αντιτίμου. Μπορείτε να καλέσετε στο +30 210-3222720 (09:00 – 17:00) ή να στείλετε email στο tickets@greekfestival.gr.

ΑμεΑ
Για κρατήσεις ΑμεΑ μπορείτε να καλέσετε στο 210-3222720 (09:00 – 17:00) ή να στείλετε email στο tickets@greekfestival.gr.