Πρόσκληση συμμετοχής χορευτικών ομάδων στο 2ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού
21 Ιουνίου 2017
“ΣΚΡΑΤΣ” ξανα! ακρόαση ηθοποιών
22 Ιουνίου 2017
Προβολή όλων

Σεμινάριο Παραμυθιού με τον Βασίλη Μαυρογεωργίου

Ποιος είναι ο δικός σου ήρωας;
Ποιος φανταστικός κόσμος υπάρχει μέσα στο δικό σου κεφάλι;
Επινόησε και ερμήνευσε το δικό σου παραμύθι.


Στη διάρκεια μιας εβδομάδας σε συνολικά 20 ώρες, οι συμμετέχοντες θα ασχοληθούν με την δημιουργία μιας δικής τους φανταστικής πλοκής, χρησιμοποιώντας υλικά όπως τα όνειρα, την παρατήρηση της καθημερινότητας, την μνήμη. Θα ασχοληθούμε με την δημιουργία των χώρων στους οποίους εξελίσσεται η ιστορία καθώς και των χαρακτήρων που συμμετέχουν σε αυτήν. Θα μελετήσουμε επίσης τον τρόπο με τον οποίο μια ιστορία χωρίζεται σε κεφάλαια και την σημασία που έχουν τα σύμβολα μέσα σε ένα παραμύθι. Τέλος με τη χρήση του σώματος θα προσεγγίσουμε τους χαρακτήρες που θα ξεπηδήσουν από την κάθε ιστορία, αξιοποιώντας διαφορετικές κινητικές ποιότητες, με σκοπό να επιτύχουμε τις αλλεπάλληλες μεταμορφώσεις που απαιτεί η αφήγηση ενός παραμυθιού.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ | ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΥΡΟΓΕΩΡΓΙΟΥ
Γεννήθηκε το 1979. Αποφοίτησε από τη δραματική σχολή «Αρχή» της Νέλλης Καρρά. Έχει συνεργαστεί ως συγγραφέας, σκηνοθέτης και ηθοποιός με τα Θέατρα Αμόρε, Εθνικό Θέατρο, Θέατρο τέχνης, Θέατρο του Νέου Κόσμου, Θέατρο Πορεία, Θέατρο Πόρτα, Βρυσάκι, Bios, Knot Gallery, Ίδρυμα Κακογιάννη, Ελληνικός Κόσμος, Badminton, Θέατρο Βρετάνια, Ακροπόλ, Εγνατία, Μελίνα Μερκούρη, Θεσσαλικό Θέατρο, Δ.Η.Π.Ε.Θ.Ε Λαμίας, Δ.Η.Π.Ε.Θ.Ε Καλαμάτας και με το Φεστιβάλ Αθηνών. Έχει παίξει στις ταινίες: Στο βάθος κήπος (σκηνοθ. Κλεάνθη Δανόπουλου), Το δοκιμαστήριο του Κάφκα (σκηνοθ. Κύρου Παπαβασιλείου). Ήταν βοηθός χορογράφου στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, Αθήνα 2004. Διδάσκει αυτοσχεδιασμό στη δραματική σχολή «Αρχή» και στο Θέατρο των Αλλαγών. Είναι ιδρυτικό μέλος του Skrow theater.


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Διάρκεια workshop: Δευτέρα, 3 Ιουλίου έως Παρασκευή, 7 Ιουλίου (20 ώρες)
Κόστος workshop: 80€
Ώρες workshop: 17:00 έως 21:00
Χώρος διεξαγωγής workshop: SKROW THEATER, Aρχελάου 5, Παγκράτι

ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ
Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αποστείλουν τα στοιχεία τους (όνομα, τηλέφωνο & βιογραφικό σημείωμα) και να επιβεβαιώσουν την συμμετοχή τους στο vasilismavro79@gmail.com
Πληροφορίες: 2107235842 (καθημερινά 11.00-14.00 και 17.00-20.00)

Για να επικοινωνήσετε με το skrow theater: press@skrowtheater.com
Η ιστοσελίδα μας: http://www.skrowtheater.com
Η σελίδα μας στο facebook: https://www.facebook.com/skrowtheater
Ακολουθήστε μας στο twitter: https://twitter.com/skrowtheater
Ακολουθήστε μας στο Instagram: https://www.instagram.com/skrowtheater