Ακρόαση για παιδική παράσταση
12 Δεκεμβρίου 2017
Συνέντευξη με την ηθοποιό Μαρία Δεληκωνσταντίνου
14 Δεκεμβρίου 2017
Προβολή όλων

Kουκί & Ρεβύθι festival

O Τεχνοχώρος Πραξις σε συνεργασία με τους Γλάρους (ομάδα παραμυθάδων), διοργανώνει το κουκί- ρεβύθι festival για πρώτη φορά, φέτος το χειμώνα. Εμπνευσμένοι από την μαγεία της λαικής παράδοσης όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και χωρών όλων των Ηπείρων, σας καλούμε όλους στο Κουκί&Ρεβύθι festival, 22-30 Δεκεμβρίου, να ταξιδέψουμε με παραμύθια σε άλλους τόπους, ξωτικούς. Κούκλες και μουσικά όργανα όργανα θα πάρουν ζωή, σκιές και μάγισσες θα βγουν στο φως και μαγικές φωνές θα μας ταξιδέψουν σε όλο το κόσμο μέσα από το πολιτισμό και την τέχνη.Οι ομάδες και οι παραμυθάδες θα μας πουν από 1 έως 3 παραμύθια μέσα από:
αφήγηση
δραματοποίηση
παντομίμα
χορό
μουσική
κουκλοθέατρο - μαριονέτα
θέατρο σκιών

καθώς επίσης θα ακούσουμε παραδοσιακές μουσικές από όλο τον κόσμο.
Λεπτομέριες: Το Κουκί&Ρεβύθι festival θα πραγματοποιηθεί στον Τεχνοχώρο Πράξις που βρίσκεται στο Κουκάκι (Συγγρού-Φιξ). Ένας ζεστός χώρος, δημιουργία εξ ολοκλήρου το Νίκου Τουλιάτου, Η διεύθυνση του χώρου ( Γενναίου Κολοκοτρώνη 12, Κουκάκι) επιτρέπει την εύκολη πρόσβαση τόσο για εκείνους που μετακινούνται αυτοκίνητο όσο και εκείνους που χρησιμοποιούν τα ΜΜΜ.
(1.στάση μετρό Συγγρού-Φιξ και δέκα λεπτά περπάτημα 2. στάση ηλεκτρικού Πετράλωνα και 15 λεπτά περπάτημα )
Το Κουκί&Ρεβύθι festival θα διαρκέσει οχτώ ημέρες, από 22 Δεκέμβρη μέχρι 30 Δεκέμβρη. Κάθε μέρα παρουσιάζονται 2-3 παραστάσεις, μουσικό live , ενώ στο χώρο θα λειτουργεί mini hand-made bazarr.

Το Κουκί&Ρεβύθι festival δεν έχει κανένα διαγωνιστικό χαρακτήρα. Στόχος είναι η παράδοση, το ταξίδι, η καλλιτεχνική συνδημιουργία και η επικοινωνία με τα παιδιά μέσα από τα παραμύθια.Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και θα υπάρχει κουτί ελεύθερης συνεισφοράς για κάθε ομάδα ξεχωριστά.


Γενναίου Κολοκοτρώνη, 12 Κουκάκι
Για κρατήσεις- πληροφορίες στο 6948849914