Βρεθήκαμε στην παράσταση Βιοτεχνία υαλικών
21 Φεβρουαρίου 2017
Συνέντευξη με τον ηθοποιό Κίμωνα Κουρή
22 Φεβρουαρίου 2017
Προβολή όλων

Επίσημη πρεμιέρα για τη Βούλα!

Την Τρίτη 21/2 πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “…με τη Βούλα!” στο θέατρο Άβατον. Πλήθος κόσμου από τον καλλιτεχνικό χώρο τίμησε τους συντελεστές με τη παρουσία του.

Η Αγγελική Ανδρίτσου με τον σκηνοθέτη Θοδωρή Βουρνά

Παρακολουθήσαμε την εξομολόγηση της Βούλας Λούκα, μιας αναμαλλιασμένης ηθοποιού, η οποία με απόλυτα ρεαλιστικό τρόπο, μοιράζεται με το κοινό εμπειρίες προσωπικές, επαγγελματικές, σεξουαλικές. Άλλοτε διακόπτοντας την ομιλία της για να απαντήσει σε επαγγελματικά τηλεφωνήματα, άλλοτε για να πετάξει βελάκια σε μια φωτογραφία του σκηνοθέτη Γιώργου Νινιού και άλλοτε για να κάνει ένα ποδόλουτρο, προσφέρει απλόχερα το γέλιο. Το κείμενο και η σκηνοθεσία του κύριου Νινιού, αναγκάζει το θεατή να ψάξει και τελικά να βρει ομοιότητες ανάμεσα στα δικά του βιώματα και σε αυτά της Βούλας. Η μουσική υπογραμμίζει τον συναισθηματισμό και τα συναισθήματα της ηρωίδας καθώς αναπολεί.

Η Αγγελική Ανδρίτσου με τη Σίσσυ Φειδά

Η Αγγελική Ανδρίτσου είναι φαινόμενο! Μόνη της πάνω στη σκηνή, μας παρουσίασε μια χύμα Βούλα, μια προσιτή, καθημερινή ηρωίδα, που απλά είχε μια δύσκολη μέρα και γύρισε σπίτι της. Ο κάθε άνθρωπος, άντρας ή γυναίκα, μπορεί να αναγνωρίσει δικά του κομμάτια στο πρόσωπό της. Άλλοτε προσφέροντας γέλιο, άλλοτε συγκίνηση με το τραγούδι της, πρόκειται για ένα οδοστρωτήρα, μια επιβλητική Βούλα.

Ο σκηνοθέτης Θοδωρής Βουρνάς με την εικαστικό Σοφία Λεγάτου

Η μοναξιά, τα όνειρα, τα βιώματα, οι ενδότερες επιθυμίες, τα επαγγελματικά προβλήματα, μια ζωή. Αυτά είναι τα στοιχεία του έργου, τόσο μακρυά και την ίδια στιγμή τόσο κοντά μας, σαν να βλέπουμε από τη κλειδαρότρυπα την ζωή της, μόνο που η ίδια η Βούλα μας δίνει την άδεια, στην πιο αλλόκοτη, αστεία και ταυτόχρονα συγκινητική εξομολόγηση που θα ακούσετε ποτέ!

Πληροφορίες για τη παράσταση θα βρείτε εδώ