Βρεθήκαμε στην παράσταση “Ταξίδι στο κέντρο της γης”
25 Ιανουαρίου 2017
Συνέντευξη με την ηθοποιό Μαρία Μπρανίδου
26 Ιανουαρίου 2017
Προβολή όλων

Η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Βλέπε & Φεύγα”

‘Με επιτυχία και τιμητικές απονομές απο τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων στέφθηκε η επίσημη πρεμιέρα του θεατρικού “ΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΑ” της Ιωάννας Μαστοράκη σε δικής της σκηνοθεσία.

Ιώαννα Μαστορακη – Ιωάννης Μαρωνίτης


Την Βραβευσή της συγραφέως Ιωάννας Μαστοράκη με τιμητική διάκριση για την προσφορά της στον πολιτισμό, έκανε ο κ.Ιωάννής Μαρωνίτης , Πρόεδρος του Ομίλου για την Unesco Πειραιώς και Νήσων. Ακολούθησε η βράβευση του θιάσου “ΠΟΡΕΙΑ”, των συντελεστών και ηθοποιών της παράστασης. Συγκεκριμένα του συντελεστή Παναγιώτη Χριστοφιλέα του “STUDIO CLICK SAKIS FRAGOS” και των ηθοποιών, Πετροπούλου Μαρία ,Λεβέντη Γιάννη, Αντωνάτου Λεμονιά, Δαμίγου Τζωρτζίνα, Παπαθανασίου Αλεξία, Βαφειάδη Φραγκίσκου και Ζαρκαδούλα Αλέξανδρου .

Ιωάννα Μαστοράκη με τον Γιάννη Δρίτσα και τον Ιωάννη Μαρωνίτη


Στην βράβευσή παραβρέθηκαν και οι ηθοποιοί Λίλιαν Αρχοντή, Γιάννης Δρίτσας, Ζανό Ντάνιας, Σταμάτης Κακαβελάκης , ο σκηνοθέτης Διονύσης Λυκιαρδόπουλος, η ερμηνεύτρια -συγγραφέας Μάνια Βλαχογιάννη ,ο συγραφέας ποιητής Θανάσης Σάλτας και ο τραγουδιστης Δημήτρης Αιβαλιώτης.Το έργο διαδραματίζεται στα Βούρλα Δραπετσώνας το 1929 και είναι μια ηθογραφία βασισμένη σε αληθινά στοιχεία & γεγονότα με θέμα τις συνθήκες διαβίωσης και τον ψυχισμό των ιεροδούλων στα κρατικά πορνεία των Βούρλων Δραπετσώνας .

ο Δημητρης Αιβαλιωτης με την Ιωαννα Μαστορακη και τον ζανό Ντάνια


O Παναγιώτης Χριστοφιλέας με την Ιωάννα Μαστοράκη και την Λίλιαν Αρχοντή. [/caption]
“ΒΛΕΠΕ & ΦΕΥΓΑ” γράφανε με κιμωλία στην ξύλινη πόρτα του Άδη που χώριζε τους ζωντανούς από τους νεκρούς. Νεκρές υπάρξεις χωρίς συναίσθημα & με μόνη διέξοδο επιβίωσης τον πληρωμένο έρωτα αποζητούν την κάθαρση .Ένας κόσμος γεμάτος χαμένα όνειρα βρίσκεται υπό την κατοχή της Μαντάμ Ντουντού και των αστυνομικών που φρουρούσαν την πύλη .

ο παναγιωτης χριστοφιλεας με την ιωαννα μαστορακη και την λίλιαν αρχοντή


Μια παράσταση πλούσια από ρεμπέτικα ακούσματα που θα μας ταξιδέψει στην περιοχή του αγοραίου έρωτα και θα ρίξει φως στο σκοτάδι των ανθρώπων που ζούσαν εκεί.

Η Ιωάννα Μαστοράκη με τον Σταμάτη Κακαβελάκη


ΤΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ “ΒΛΕΠΕ ΚΑΙ ΦΕΥΓΑ ” ΣΤΟ Θέατρο Λύχνος (Ιερά Οδός 59 & Χαλκιδικής 83, Γκάζι ) 21:15 ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ