Συνέντευξη με την μοναδική Ήρα Κατσούδα
2 Δεκεμβρίου 2016
Συνέντευξη με την ηθοποιό Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου
6 Δεκεμβρίου 2016
Προβολή όλων

Το Τρίτο κουδούνι στην συνέντευξη τύπου στο Παλλάς

Σε πολύ φιλικό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 5/12 η συνέντευξη τύπου στο θέατρο Παλλάς για την παράσταση “Στον Καθρέφτη του Παλλάς”.

Το Τρίτο Κουδούνι βρέθηκε εκεί και σας παρουσιάζει φωτογραφικό ρεπορτάζ καθώς και τα όσα ειπώθηκαν!

Η ομήγυρη ήταν λακωνική αλλά περιεκτική. Συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Φασουλής άνοιξε την συνέντευξη τύπου, αναφερόμενος σε ένα μουσικό υπερθέαμα που θα λάβει χώρο στο Παλλάς την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Υπογράμμισε πως η ομάδα των συντελεστών έχει ως στόχο να αναβιώσει μια φιλική, συναισθηματική αλλά προπάντων οικογενειακή διασκέδαση. Τόνισε ότι υπάρχει μια συνήθεια να μην υπάρχει σύνδεση μεταξύ πάλκου και πλατείας, για αυτό και εκείνος μέσα από αυτό το θέαμα προσπαθεί να περάσει προσωπικά μηνύματα στον καθένα από εμάς.
pallas4
Την σκυτάλη πήρε η Μαρινέλλα η οποία δεν έκρυψε την χαρά της για αυτήν την παράσταση. Έκανε μνεία στους σπουδαίους συνεργάτες της, ενώ υπογράμμισε πόσο εντύπωση της έκανε το γεγονός πως όλοι μαζί, καλλιτέχνες και θεατές θα αλλάξουν μαζί τον χρόνο, μετά την παράσταση.
pallas2
Ο Τάκης Ζαχαράτος δήλωσε συγκινημένος για αυτήν την συνεργασία, και αποκάλυψε πως η Μαρινέλλα ήταν ο λόγος που ο ίδιος έγινε καλλιτέχνης. Η κυρία Μαρινέλλα αποτελεί για αυτόν μεγάλη δασκάλα.
pallas22
Ακόμα, μας αποκαλύφθηκε πως θα δούμε τον Τάκη Ζαχαράτο να ενσαρκώνει σχεδόν όλους τους μουσικούς παρτενέρ της Μαρινέλλας επί σκηνής. Επίσης, θα απολαύσουμε την μεγάλη κυρία του Ελληνικού τραγουδιού στα διαχρονικά της τραγούδια, αλλά και σε τρία καινούργια, με την υπογραφή του κύριου Χριστοδουλόπουλου, ο οποίος τα έγραψε αποκλειστικά για την συγκεκριμένη παράσταση.