Βρεθήκαμε στην παράσταση «ΜΑΡΤΥΡΑΣ»
22 Νοεμβρίου 2017
Βρεθήκαμε στην παράσταση «Δεσποινίς Τζούλια»
23 Νοεμβρίου 2017
Προβολή όλων

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Πειραϊκό Φωνητικό Σύνολο Libro Coro

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

Πειραϊκός Δημοτικός Κινηματογράφος "ΣΙΝΕΑΚ"

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 11:30 π.μ.Το Πειραϊκό Φωνητικό Σύνολο Libro Coro και η Ανθή Γουρουντή ετοίμασαν ένα εορταστικό πρόγραμμα με τίτλο «Χριστούγεννα στον Πειραιά», όπου θα παρουσιαστεί στον Πειραϊκό Δημοτικό Κινηματογράφο"ΣΙΝΕΑΚ" την Κυριακή 17 Δεκέμβρη και ώρα 11.30 π.μ. , για να συμμετέχουν με αυτό τον τρόπο στις εορταστικές εκδηλώσεις της πόλης τους.

Μια “πειραγμένη” χριστουγενιάτικη συναυλία με κλασσικά αλλά και απρόβλεπτα τραγούδια γύρω από την αγάπη, το φως, την ελπίδα. Στη συναυλία θα ακουστούν από Μεσαιωνικοί ύμνοι, μελωδίες από μιούζικαλ, κινηματογραφικές ταινίες και manga anime έως λυρικές άριες , ελληνικά τραγούδια και… απόσπασμα λειτουργίας με κρουστά από το Κογκό!

Στο εορταστικό αυτό πρόγραμμα συμμετέχουν οι εξαιρετικές σολίστ Βανέσσα Καλκάνη και Κλεοπάτρα Παπαχειμώνα, οι Πειραιώτες ηθοποιοί – ερμηνευτές Χρήστος Γεροντίδης και Μικαέλα Δανά και η Ορχήστρα Εγχόρδων Νέων Πειραιά της διακεκριμένης βιολονίστα Σταυρούλας Μέντη.

Τιμητική συμμετοχή ο διεθνούς φήμης τενόρος Κωσταντίνος Παλιατσάρας.

Το σαρανταμελές Πειραϊκό Φωνητικό Σύνολο Libro Coro διευθύνει η Ανθή Γουρουντή, όπου έχει κάνει και την επιμέλεια της εκδήλωσης.

Μια εορταστική συναυλία στην καρδιά των εορτών και στην καρδιά του Πειραιά!

Προπώληση εισιτηρίων:
Cava Nostra Cafe Snak Bar Μπουμπουλίνας 29, Πειραιάς 210 4297226
Κατάστημα « Μπούμπουλης» Παλαμηδίου17β και Μαυρομιχάλη, Πειραιάς 210 4220290